Skap en enklere hverdag for folk – sammen med hyggelige kolleger!

Bli en del av Digdir!

Ønsker du å bidra til samfunnet og har mot til å skape noe nytt? Verdsetter du et godt arbeidsmiljø og ønsker frihet i arbeidshverdagen? Da er vi arbeidsplassen for deg!

Designer og programmerer

Hva jobber vi med?

Vi jobber for en bærekraftig samfunnsutvikling. Det innebærer alt fra strategi og innovasjon, til å løse konkrete problemstillinger for å forenkle hverdagen til privatpersoner og næringsliv.

Sosialt i pausekroken

Hvem er vi?

En gjeng talentfulle folk, som har stort pågangsmot og «drive». Hos oss er det plass til alle, og tonen er uformell. At vi trives sammen på jobb, tror vi er avgjørende for å levere gode løsninger.

Verdensledende på digitalisering

Digdir jobber målrettet med å forbedre våre verdenskjente løsninger for digitalisering.

4K+

etater, kommuner, fylkeskommuner og samarbeidspartnere benytter Altinn og ID-porten til å levere tjenester til sine brukere

10K+

koblinger til ulike systemer som benytter Altinn og maskinporten

200M+

oppslag mot Altinn hver måned

270M+

innlogginger med ID-porten hvert år

Utmerkelser

IxDa-prisen (2018) – altinn.no
Rosingprisen (2018) – ID-porten
DOGA-merket (2019) – altinn.no
German Design Award (2020) – altinn.noBilde av Brønnøysund tatt fra brua

Jobb i Brønnøysund

I Brønnøysund får du leve i naturskjønne omgivelser – samtidig er du en del av et sterkt fagmiljø der vi skaper løsninger som påvirker hele Norge.

Jobb i Leikanger

Regionsenteret har store og små arbeidsplasser, et vitalt næringsliv, flyplass, en stor høgskole, kulturaktivitetar og et rikt idrettsmiljø. Og kort avstand til storslåtte naturopplevelser!

Hvorfor finnes vi?

Digdir skal være regjeringens fremste verktøy for effektiv og samordnet digitalisering av offentlig sektor – og for samfunnet for øvrig. Noe som krever samarbeid med små og store virksomheter, både i offentlig og privat sektor.

At data deles og brukes på en ansvarlig måte, er noe vi er opptatt av. Og vi vet at data som deles både kan gi bedre tjenester til brukerne, og gi grunnlag for næringsutvikling. Dette, blant flere ting, gjør at vi kan bidra til sammenhengende digitale tjenester. Vi skal lage tjenester, og de skal dekke brukerens behov i helt konkrete livshendelser.