Personvern

Personvernerklæringen gir informasjon om hvilke personopplysninger som behandles i jobb.altinndigital.no, og hvordan disse brukes. Denne erklæringen oppdateres fortløpende.

Når du tar kontakt med oss

Når du kontakter oss (e-post: digitalisering@altinn.no eller via selvbetjeningsportalen) benyttes vårt saksbehandlingssystem Hewlett Packard Service Management (HPSM). Vi lagrer opplysninger som er nødvendige for å kunne behandle og besvare din henvendelse.

Nettstatistikk

På informasjonssidene brukes analyseverktøyet Google Analytics for å samle og vurdere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet. Google Analytics bruker informasjonskapsler. Det er Brønnøysundregistrene, som er forvalter av altinndigital.no, som bestemmer hvilke opplysninger Google kan innhente om bruken av nettstedet. Google Analytics mottar bare generell webstatistikk, slik som nettlesertype, tidspunkt, språk og hvilken nettside brukeren kom fra.

I tråd med vanlig praksis på internett registreres brukerens IP-adresse av nettstedet jobb.altinndigital.no og underliggende sider. Brønnøysundregistrene har imidlertid valgt å legge inn et script som fjerner de siste sifrene fra din IP-adresse før informasjonen lagres av Google Analytics. Dette gjør at analyseverktøyet kan anslå brukerens geografiske plassering, men adressen kan ikke benyttes for å identifisere den enkelte. Mottatte opplysninger er underlagt Google sine retningslinjer for personvern.

Informasjonskapsler på jobb.altinndigital.no

Vi bruker Universal Google Analytics («analytics.js») for statistikkformål. Denne setter noen informasjonskapsler, som du kan lese mer om på Google sine sider.